UPIT ZA REZERVACIJUKućni red

Cijenjeni gosti,
Zadovoljstvo nam je zaželjeti Vam dobrodošlicu i ugodan boravak u našem kampu.
Da bi svi gosti mogli nesmetano uživati u odmoru pozivamo Vas na poštivanje pravila kućnog reda:

 

Prijava

Prijava, posjetitelji i odjava

Pri ulasku u kamp svaki je gost dužan prijaviti se na recepciji. Eventualni posjetitelji moraju se prijaviti na recepciji pri dolasku. Kod odlaska gosti su dužni napustiti kamp do 12 sati. Svako daljnje zadržavanje u kampu zaračunava se još jedan dan.Računi se naplaćuju na recepciji od 7 do 12 sati. Pri napuštanju kampa gosti su dužni pokazati račun na izlazu.

   
Parcela

Izbor mjesta

Zbog sistema rezervacija gost može izabrati parcelu samo uz suglasnost recepcionera.

   
Parcela Instalacije

Priključivanje, isključivanje na električni ormarić te kontrolu ispravnosti obavlja isključivo ovlaštena osoba kampa.

   
Noćni mir Vrijeme noćnog mira i promet u kampu

Noćni mir u kampu traje od 24 do 07 sati. Tijekom noćnog mira (nakon 24 sata) nije dozvoljen ulazak ni kretanje vozilima po kampu. Najveća dozvoljena brzina kretanja vozila je 20 km/h. Pješaci imaju prednost u odnosu na prometna vozila.

   
Čistoća Čistoća

Molimo vas da vodite brigu o čistoći na vašem prostoru. Otpad sakupljajte u plastične vrečice i odlažite ih u kante u blizini vašeg mjesta. Prostorije u sanitarijama ostavljajte onakvim kakvim biste ih željeli pronaći. Prije odlaska ostavite mjesto kakvim ste ga zatekli. Zabranjeno je ograđivanje ili zatvaranje prolaznih putova, naročito pristupe obali ili moru, uzimanje šljunka sa plaže.

   
Psi Vlasnici pasa

Dužni su svoje ljubimce prijaviti na recepciji uz predočenje iskaznice o cijepljenju. Dužni su pse voditi na uzici, a na svom prostoru držati vezane. Nuždu koju obave kućni ljubimci, vlasnici su dužni počistiti. Kupanje pasa dozvoljeno je isključivo na za to pripremljenom mjestu, nikako u sanitarijama i na kupalištu. Vlasnik snosi svu odgovornost za bilo koju štetu, koju uzrokuje njegov pas.

   
vatra Loženje vatre

Na otvorenom je najstrože zabranjeno. Roštiljanje je dozvoljeno isključivo na plinskim i električnim roštiljima.

   
dragocjenosti Vrijednosti

Za eventualne nestale ili oštećene stvari kao i za nesreće koje nastanu osobnom nepažnjom uprava kampa ne preuzima nikakvu odgovornost. Molimo Vas da sve pronađene stvari predate na recepciji kampa.

   crtra


GOSTIMA KOJI SE NE PRIDRŽAVAJU KUĆNOG REDA I OVIH ODREDBI,
UPRAVA KAMPA MOŽE OTKAZATI GOSTOPRIMSTVO.

 

Nadamo se da ćete boravkom u kampu biti zadovoljni, a Vaše primjedbe ili reklamacije upišite u ''Knjigu žalbi''.